Blog Vogue – популярный женский журнал о моде. Новости, анонсы, интервью, мода и стиль, шопинг и красота. Каталог и биографии модельеров, дизайнеров, моделей и модельных агентств. Истории становления известных мировых брендов.
Поделись статьей со своими друзьями в социальной сети!
среда, 30 сентября 2015 г.
Детали показа Dries Van Noten - Vogue
Латексные гольфы с орнаментом, напоминающим татуаж, расшитые босоножки, массивные танкетки и куча клатчей
Читайте далее
Фасад Пушкинского музея изменит выставка «Ветрувианский человек» - Vogue
Экспозиция художника Александр Пономарев вторгается в священные музейные пространства и трансформирует внешний вид здания
Читайте далее
Мечта всех модниц — коллекция Карин Ройтфельд для Uniqlo - Vogue
Идеальные костюмы, узкие пальто, юбки-карандаши и даже колготки как у культового редактора появятся в ноябре
Читайте далее
Как правильно носить теплый свитер - Vogue
40 streetstyle-примеров удачных сочетаний с теплыми свитерами, о которых нам пришлось вспомнить из-за внезапно наступившей осени
Читайте далее
Советский спорт в лукбуке Ria Keburia весна-лето 2016 - Vogue
Олипийские игры 1980 года и форма советских спортсменов стали отправной точкой для грузинского дизайнера. Как бонус — несколько коллабораций, результаты которых тоже вошли в коллекцию
Читайте далее
Обувь на показе Lemaire весна-лето 2016 - Vogue
Деревянные каблуки, сапоги из контрастной кожи и ботинки, похожие на обувь игроков в боулинг
Читайте далее
Заслуженный отдых: Ральф Лорен снял с себя часть обязанностей - Vogue
75-летний дизайнер покидает пост главного исполнительного директора одноименной марки, который теперь займет Стефан Ларсон
Читайте далее
Anrealage весна-лето 2016 - Vogue
Японец Кунихико Моринага создал одежду, все прелести, а точнее декоративные решения, которой можно рассмотреть только в камеру айфона со вспышкой
Читайте далее
#SuzyMFW: Art at the Heart - Vogue
Contemporary and classical art have influenced four young Milanese designers with differing visions
Читайте далее
#SuzyMFW: Arthur Arbesser — Innocence Reprieved - Vogue
A cat, an innocent young girl, a hint of a Balthus painting — and a certainty that something is changing in fashion.
Arthur Arbesser showed his collection on the final day of Milan Fashion Week, just before Giorgio Armani, where Arbesser trained for seven years.
A sweater decorated with a red rose and worn with a short skirt opened the show by the Viennese designer, who encapsulated a return of innocence and gentility in Italian fashion.
This fresh vision is so very different from the bustier tops and thigh-high skirts of the TV presenter styling of the Berlusconi years — the former Italian Prime Minister who incorporated bunga bunga parties into his political duties.
Arbesser's sweet and gentle approach was light years from that hyped-up vulgarity, and light in feeling too: fabric and colour was the main message, the young innocents walking the runway wearing a simple pine green or flowered dress; or a faintly transparent top veiling pubescent breasts. The designer was exploring interesting fabrics such as techno nylon or knitted net, mixed with simple cotton crepe or fluid silk.
The storyline was related to the art of Balthus, hence a model sprawled in a chair and an outsize statue of a cat. There were also more direct artistic relationships, with watercolour flower prints from French artist Agathe Singer. Live music by London-based composer and singer British Jordan Hunt added to the mood of youthful innocence.
The Arbesser clothes aren't revolutionary. But they speak gently to a new generation.
Instagram @SuzyMenkesVogue
Twitter @SuzyMenkesVogue
Facebook.com/SuzyMenkes
Читайте далее
Koché весна-лето 2016 - Vogue
Кристель Коше — креативный директор специализирующегося на работе с перьями, принадлежащего Chanel ателье Maison Lemarié — устроила первый показ для собственного бренда в торговом центре «Ле Аль», где наравне с популярными моделями приняли участие ее соседки по Двадцатому округу Парижа
Читайте далее
Giorgio Armani: Let There Be (Red) Light - Vogue
The water lilies floating in the digitally created water that 'flowed' down the centre of the Giorgio Armani runway created an eerie red glow.
That red was the motif for a collection where lightness of fabric — and even for big straw hats - produced clothes that were airy and transparent.
Armani had a phrase for the essence of this summer 2016 collection: the "fil rouge", or, red thread. And it did have a striking effect that the designer said was "about a new femininity, strong and powerful", and about "sensuality, but never in a way that is unsophisticated".
That was a big statement of intent for a light collection, where even the Armani trouser suit had been reduced to a play on airy organza. As the body inside moved, it seemed almost like an X-ray.
I was lined up to speak about Armani's monograph, published by Rizzoli, which covers his 81-year-old life story and celebrates his four decades in fashion - told in words and pictures.
The show was a fine example of a designer keeping the flame alive — literally, when using various shades of red from Chinese lacquer box through to geranium and rose. And with all that came clothes for summer living. These included suits that might be tailored jackets and skirts, sportier chiffon trousers with a mesh top or, conversely, smartened-up coats over dresses. A caftan occasionally wafted through, while a silken shorts suit had a jacket with splatters of red and blue, or was decorated more intensely with embroidered flowers.
Compared to some of the other collections from over the past 40 years, this was Armani-light. And that airy message fit perfectly with the overall mood of the Milan shows this season.
Instagram @SuzyMenkesVogue
Twitter @SuzyMenkesVogue
Facebook.com/SuzyMenkes
Читайте далее
Jacquemus весна-лето 2016 - Vogue
В новой коллекции Симона Порта Жакмю, посвященной мужскому костюму, было очень много красивых и даже практичных вещей, но кто о них вспомнит после неожиданного финала с тремя людьми в коконах из белоснежных сорочек на подиуме
Читайте далее
Подписаться на:
Сообщения (Atom)