Поделись статьей со своими друзьями в социальной сети!



вторник, 5 июля 2016 г.

Alexandre Vauthier Couture осень-зима 2016 - Vogue





Читайте далее

J. Mendel осень-зима 2016 - Vogue



Не без влияния сериала «Игра престолов»

Читайте далее

Yanina Couture осень-зима 2016 - Vogue





Читайте далее

Giles Couture осень-зима 2016 - Vogue



Выгибающаяся Анна Кливленд в кутюрных платьях-цветах Джайлза Дикона

Читайте далее

Armani Privé осень-зима 2016 - Vogue





Читайте далее

Авангардный макияж на кутюрных показах осень-зима 2016 - Vogue



Словно художники «побывали» за кулисами парижской Недели моды

Читайте далее

Ralph & Russo Couture осень-зима 2016 - Vogue





Читайте далее

Алекса Чанг и Дэми Мур в костюмах Brioni в первом ряду показа марки - Vogue





Читайте далее

Первая и сразу кутюрная коллекция Джастина О'Ши для Brioni - Vogue



Мужские шубы из шиншилы и женские деловые костюмы (даже с галстуком) были представлены на Неделе высокой моды

Читайте далее

Джессика Честейн, Мила Йовович, Ванесса Паради на показе Chanel Couture - Vogue





Читайте далее

18 коллабораций в одном показе — надувательство или будущее моды? - Vogue



Vetements и Гоша Рубинский возвели сотрудничество с известными брендами в ранг поп-арта нашего времени

Читайте далее

Первая в России выставка рисунков гения ар-деко Эрте - Vogue



Обложки модных журналов начала прошлого века, эскизы для Роже Вивье, костюмы для Маты Хари и другие работы русского художника в Эрмитаже

Читайте далее

Streetstyle на Неделе Высокой моды. Часть 1 - Vogue



Высокая концентрация моды на улицах дождливого Парижа

Читайте далее

Chanel Couture осень-зима 2017 - Vogue





Читайте далее

Condé Nast запускает Vogue Arabia - Vogue



С принцессой Диной Абдулазиз в качестве главного редактора

Читайте далее

Aquilano Rimondi запускают новую линию - Vogue



Дизайнеры будут делать богемную одежду в духе 70-х под лейблом AR.RT

Читайте далее

Инес де ля Фрессанж, Селин Дион и Бьянка Брандолини на показе Giambattista Valli Couture - Vogue





Читайте далее

70-лет бикини - Vogue



Вспоминаем легендарную презентацию 5 июля 1946 в бассейне отеля Molitor

Читайте далее

Émeraude en Majesté — новые драгоценности Van Cleef & Arpels - Vogue



Его величество изумруд во всем своем великолепии

Читайте далее

#SuzyCouture: Hermès Goes Back Home - Vogue



{s:'/upload/iblock/cae/cae41a76b0f8e308b5a658cd7291976c.jpg',t: 'Beauty, calm and real clothes, as seen in this elegant two-piece'}

It was a quiet triumph for the designer and a major success for Hermès, as Nadège Vanhee-Cybulski brought the first inter-season collection to be shown publicly right back to heart and home.
Not since Martin Margiela was named Creative Director in 1997 has Hermès used its historic Paris store on rue du Faubourg Saint-Honoré as a backdrop. 

From the vases of country flowers to the impeccable beige interior and the initials of each member of the audience embroidered on handkerchiefs, this was the house once best known for its equestrian elegance. 

But there was far more to the collection than horsey bits — even if houndstooth and tassel prints, in the spirit of the classic Hermès scarves, made sleek blouses and calf-length dresses.

{s:'/upload/iblock/289/2891ac72d98d1ef150b475e2ee918ecc.jpg',t: 'Smart casual coats followed the silhouette of the body'}

Love and life also came into the show, with a harpist plucking the strings and a poetic reading entitled: "I never gave you flowers." But a charming setting is nothing if the show doesn't sing — as previously seen when Nadège seemed overwhelmed by the enormous Paris equestrian stables.

This time all was beauty, calm and real clothes: coats following the silhouette of the body, (mostly) long dresses and skirts, some with geometric cuts. These smart-casual, but not precisely sporty, designs were shown in those colours that Hermès owns and names. So a suit with long, belted jacket and calf-length skirt was defined as 'rose sorbet'; and a darker burnt-orange trenchcoat as 'tile red'. My 'linen blue' was their 'periwinkle'.

{s:'/upload/iblock/506/506453ae1af37acba2cb22c54408b4cc.jpg',t: 'The clothes were dynamic and women-friendly'}

All these clothes — angular, but with a sense of movement — were both dynamic and women-friendly. 

So what happened to make Nadège produce an Hermès collection that we onlookers always felt she had in her?

'I'm back in Paris,' she said simply, referring to her return from America to her native France. She might have said that both she herself and Hermès had come back home. 

{s:'/upload/iblock/7d8/7d8e81380eff9e61f5a68a9767f0c0ff.jpg',t: 'Some looks were angular, with a sense of movement'}

Instagram @SuzyMenkesVogue
Twitter @SuzyMenkesVogue
Facebook.com/SuzyMenkes


Читайте далее

Новости Vogue